2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

És Takács? És Csiba? És Sebestyén?

Az MSZP üdvözli, hogy Nánási-Kocsis Norbert miskolci fideszes önkormányzati képviselő pénteken bejelentette:  családtagjai nem élnek a trafikpályázaton elnyert koncessziós lehetőségekkel, a szerződéseket nem írják alá. Érvelését viszont nem tudjuk elfogadni, felháborító, hogy megpróbál mártírt csinálni saját magából, családtagjaiból, a Fideszből. Teljesen nyilvánvaló, hogy ha egy sokak által vitatott, a Fidesz kétharmados többségével a parlamentben áterőltetett törvény lehetőségeivel élve egy fideszes miskolci önkormányzati képviselő családtagjai összesen 8 darab trafik üzemeltetését nyerik el, akkor az minimum gyanúra ad okot.
Döntése helyes, a többi érintett Fidesz-KDNP-s képviselőnek is így kellene cselekednie. Takács Gábor miskolci önkormányzati képviselő felesége, anyósa és öccse Miskolcon 12, dr. Csiba Gábor kórházigazgató, megyei önkormányzati képviselő felesége és lánya Miskolcon és Sajószentpéteren összesen 4, Sebestyén László országgyűlési képviselő fia Miskolcon 1 trafikkoncesszióval gazdagodott. Követeljük, hogy ők se írják alá a szerződést, ha megtették, érvénytelenítsék!
A legjobb persze az lenne, amit az MSZP már régóta mond, s amit az emberek többsége is követel: érvénytelenítsék az egész pályázatot!

Az MSZP Miskolci Szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…