2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Átgondolatlan rezsicsökkentés: a Jobbiknak ismét igaza lett

A Jobbik már hetekkel ezelőtt felhívta a Fidesz-kormány figyelmét, hogy a rezsicsökkentést nem szabályozták kellőképpen, így a szolgáltatók a minőségen, karbantartáson, valamint a munkavállalóikon és beszállítóikon fognak spórolni. Írásbeli kérdésemre Németh Lászlóné miniszter asszony akkor azt válaszolta, hogy ettől ők nem tartanak. Az egyik legnagyobb áramszolgáltató most mintegy 220 fős létszámleépítést jelentett be, a beszállítók pedig sorra panaszkodnak a visszamondott alvállalkozói munkák és a közüzemi szolgáltatóknál drasztikusan csökkent karbantartási igény miatt.

Íme, az újabb bizonyíték, hogy a Jobbik már korábban is jól látta a reális veszélyeket, a Fidesz pedig kétharmados gőgjétől elvakulva megint felelőtlenül nem hallgatott a jóindulatú figyelmeztetésre. Ennek tragikus eredményei ismét elvesztett munkahelyek és megélhetés nélkül maradó családok lesznek.

A Jobbik nyomatékosan felszólítja a Fideszt, biztosítsa a jövőre vonatkozóan, hogy a rezsicsökkentésnek se munkahelyek, se a szolgáltatás minősége ne lássa kárát!

Bertha Szilvia országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…