2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Rendőrségi felhívás közúti közlekedési baleset ügyében

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri a lakosság segítségét .
Miskolcon a Vasgyári úti villamos végállomáson 2013. május 14-én 15 óra 43 perckor személyi sérüléses közlekedési baleset történt.

A rendelkezésre álló információk alapján egy gyalogosan közlekedő nő eddig tisztázatlan körülmények között a megállóból már kiinduló villamos és a kiemelt útszegély közé esett. Az asszony a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A Rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a történteket látták, illetve azzal összefüggésben érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4.), telefonon a 06-46/514-511, 22-73-as, illetve a 22-72-es melléken, valamint munkaidőn kívül a 107-es, 112-es segélyhívószámokon.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…