2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – Legyünk körültekintőek az utakon! Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Legyünk körültekintőek az utakon! Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 3-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetbe vételek, családon belüli erőszak miatti intézkedés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában garázdaság miatt három, lopásért két, míg rendzavásért további egy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást a Sárospataki Rendőrkapitányság egy esetben.

Közlekedésrendészeti helyzetkép: Legyünk körültekintőek az utakon!

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt és további tíz anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Péntek este a 37-es számú főúton Sárospatak felől Szerencs irányába közlekedett személygépkocsijával egy 41 éves egri lakos, aki az elsődleges adatok szerint úgy kívánta megelőzni az előtte haladó járművet, hogy nem bizonyosodott meg arról, hogy járművének előzésébe már belekezdett egy mögötte azonos irányban közlekedő motorkerékpáros. Az ütközésben megsérült kétkerekű vezetőjét és utasát a mentők kórházba szállították.

Az említett baleset ügyében a területileg illetékes Szerencsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat vizsgálatot.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…

További cikkek