2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Túllépve minden határon – Határozott fellépés az agresszív gyorshajtókkal szemben

Túllépve minden határon – Határozott fellépés az agresszív gyorshajtókkal szemben

Két agresszív gyorshajtót kaptak lencsevégre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai Miskolcon. A lakott területen belül száguldó sofőrök az objektív felelősség alapján közigazgatási bírságra számíthatnak.

A sebességrekordokat ugyanazon helyen és szinte azonos időben érte el egy motoros és egy autós az 50 kilométer/órás sebességkorlátozás mellett. Miskolcon, az Ifjúság úton a kétkerekű vezetője 126-tal hajtott, míg a személygépkocsi sofőrje 97-tel.

Az objektív felelősség alapján a járművek üzembentartói gyorsasági sorrendben 200 000, illetve 60 000 forint közigazgatási bírságra számíthatnak.

A rendőrségi tapasztalatok alapján, az utakon a legnagyobb veszélynek az egy nyomon haladó járművek vezetői és annak utasai vannak kitéve. Annak érdekében, hogy a kerékpár, valamint a motor valóban a szabadságot és a felhőtlen boldogságot jelentse, figyelmet kell fordítani a KRESZ szabályainak betartására.

A Rendőrség ugyanakkor kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek