2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Eltulajdonított kerékpár – a lakosság segítségét kéri a Rendőrség

Eltulajdonított kerékpár – a lakosság segítségét kéri a Rendőrség

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló információk szerint az elkövető lakat lefeszítését követően behatolt 2013. április 2-án hajnalban egy kazincbarcikai lakás pincehelységébe, ahonnan egy kerékpárt tulajdonított el.

A kerékpár leírása:

– UMF Hardy5-D2011 típusú BI-1583BR LGAC vázszámú és WC14266T azonosító számú, kék fehér színű, férfi vázas mountain bike. Elől-hátul tárcsafékkel szerelt, elől teleszkópos.

A bicikliről a sértett fényképet bocsátott a rendőrség rendelkezésére.

A Rendőrség kéri, hogy aki a járműről, vagy eltulajdonításának körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen. Megtehetik személyesen a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon, vagy a 48/510-550-es telefonszámon, illetve a 112-es segélyhívó számon.

A bejelentő személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum