2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Fergeteges hangulat volt a 38. Formációs Táncfesztiválon Miskolcon

Fergeteges hangulat volt a 38. Formációs Táncfesztiválon Miskolcon

Soha nem látott fergeteges hangulat volt tegnap este a miskolci Arénában a 38. Formációs Táncfesztiválon. Nyolc kategóriában mérték össze tudásukat a versenyzők, majd bemutatkoztak a szombat esti gálán. A produkciót a Duna televízió közvetítette.

Összesen 660  résztvevő volt a versenyen,  s ebből 580 versenyző. Több mint negyven műsorszámot láthatott a nagyérdemű. Az estet, Miskolc város alpolgármestere nyitotta meg.
A fellépők között volt többek között,a debreceni Valcer Táncstúdió, a  Savaria Táncegyüttes Szombathelyről, a Dudance Tánccsoport Pécelről, a Botafogo Táncegyüttes, a  Silver Táncsport Egyesület csapata Szentesről. Miskolcról a Ten Dance TSE, a Ködmön, valamint az Elte Tánciskola. Az eredményekről a későbbiekben részletesen beszámolunk, de egy már biztos, hogy Tombácz Anikó és Süttő Roland, a miskolci páros képviseli majd hazánkat az áprilisi, latin táncok Európa-bajnokságán, Oroszországban. Tegnap este is az Ő produkciójukkal kezdődött a fesztivál, s tomboló sikerük volt a hazai közönség előtt.

OBE

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…