2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Alkohol és drog: Halálos közlekedési baleset Radostyánban

Radostyán belterületén 2013. március 23-án hajnali fél kettőkor egy 19 éves sajószentpéteri fiatalember egy balra ívelésű útkanyarultban az általa vezetett személygépkocsival nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg a sebességét, megcsúszott, majd az útról lehaladva egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset során az autóban utasként tartózkodó, a járművet vezető személy 16 éves öccse olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. A személygépkocsi vezetőjével szemben alkalmazott alkohol és kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halált okozó, ittas és bódult állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, egyben elrendelte a járművet vezető 19 éves T. Bence bűnügyi őrizetét.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek