2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Tizenkét település a hó fogságában Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Péntek reggel hat órától a megye főbb útvonalain a védekezésben résztvevő hatóságok és a közútkezelő munkájának köszönhetően megindulhatott a tömegközlekedés, valamint a személygépjármű forgalom, de tizenkét települést tart fogságában a hó. A 7,5 tonna tömeg feletti tehergépjárművek közlekedése azonban továbbra sem engedélyezett!
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. március 15-én reggel hat órától a jelentősebb közlekedési útvonalakon – az M3-as, M30-as autópálya szakaszok mellett a 3-as, 26-os, 35-ös, és 37-es számú főútvonalakon megindulhatott a tömegközlekedés, valamint a személygépjármű forgalom.

A megyében jelenleg tizenkét település: Hejce, Regéc, Mogyoróska, Fony, Korlát, Pányok, Sima, Baskó, Abaújalpár, Arka, Boldogkőváralja és Boldogkőújfalu települések hóátfúvás miatt megközelíthetetlenek.

A hatóság kéri, hogy fokozottan kövessék nyomon a közlekedési viszonyokról, valamint a várható időjárásról szóló híradásokat!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…