2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Óvodások az MVK-nál

Az MVK Zrt. kiemelkedően fontosnak tartja, hogy minél fiatalabb korban megismerjék a gyermekek a közösségi közlekedést – úgy eszközeit, a buszokat, villamosokat, mint például azok működésének hátterét, a buszok, villamosok takarításától azok szervizeléséig. Éppen ezért időről időre vendégül látunk óvodás, kisiskolás, középiskolás csoportokat, civil szervezeteket, érdeklődőket az MVK Zrt. telephelyén. Legutóbb március 12-én a Felsőzsolcai Óvoda 30 fős csoportja járt nálunk.

Az óvodás gyerekek több mint egy órán keresztül ismerkedtek a járművekkel, villamossal és autóbusszal egyaránt, valamint egy kicsit a múlttal is: az Ikarus 620-as veterán autóbuszról szinte le sem szerettek volna szállni. A Felsőzsolcáról érkezett gyermekeknek felejthetetlen élményt nyújtott a veterán autóbuszon történő utazás, valamint az autóbusz és villamos vezetőfülkék kipróbálása is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…