2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Show your card – a Barlangfürdőben is

Miskolc, 2013. március 12 ­ Együttműködési megállapodást írtak alá a Miskolci Turisztikai Kft. és a Magyar Autóklub képviselői kedden a Barlangfürdőben. A Magyar Autóklubon keresztül ismét több százezer emberhez juthat el a miskolci Barlangfürdő.

Együttműködési megállapodást írtak alá a Miskolci Turisztikai Kft. és a Magyar Autóklub képviselői kedden a Barlangfürdőben. A Miskolci Turisztikai Kft. a szerződés értelmében 10% kedvezményt ad a Barlangfürdő és a Barlang Aquaterápia szolgáltatásaiból a Show your Card! keretében a Magyar Autóklub tagjainak, valamint a külföldi autóklubtagok hazánkba látogató turistáinak.

A Magyar Autóklub pedig magazinjaiban, szórólapokon és honlapján hirdeti a miskolctapolcai Barlangfürdőt és szolgáltatásait, ezáltal még több leendő miskolci vendéghez eljuttatva az Európában egyedülálló Barlangfürdő hírét, nevét.

A Magyar Autóklubon keresztül több európai autóklub, ezáltal több százezer európai autóklubtag is megismerkedhet Miskolc természeti értékeivel, látnivalóival – mondta Pfliegler Péter, Miskolc alpolgármestere, aki hozzátette: a Barlangfürdő mellett számos hotel, vendéglátóegység és kulturális intézmény is csatlakozni kíván ehhez a kezdeményezéshez, így az európai viszonylatban is egyedülálló Barlangfürdő mellett Miskolcot is népszerűsíti ez a lehetőség, amelyhez most csatlakozunk. A célunk továbbra is az, hogy a városunkba látogatókkal megismertessük Miskolc új arculatát, sokszínű, változatos programjait, értékeit és bemutassuk a pezsgő fesztiválvárost. Ezzel együtt pedig biztosítsuk a pihenés és felhőtlen kikapcsolódás lehetőségét is olyan helyeinken, mint a Barlangfürdő vagy Miskolc-Lillafüred.

Pulay Kornélia, a Magyar Autóklub Nemzetközi Kapcsolatok Osztályvezetője a sajtótájékoztatón elmondta: a 112 éves Magyar Autóklub tagja a világ legnagyobb kedvezményrendszerének, az úgynevezett „Show your Card!” rendszernek, melyet az autóklubok hoztak létre 15 éve öt kontinensen.

A tagsági kártyákon szerepel egy úgynevezett Show your Card! logó, ez alapján azonosítják a klubtagokat világszerte. A Magyar Autóklubnak jelenleg több mint 94 ezer klubtagja van, Európában pedig több mint 33 millió Show your Card! klubtag van. Ehhez a jól kiépült hálózathoz csatlakozott most a miskolctapolcai Barlangfürdő is.

Czinkné Sztán Anikó, a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője a szerződéskötést megelőzően elmondta, örömmel csatlakoztak a Magyar Autóklub kedvezményrendszeréhez. A megállapodás értelmében 10% kedvezményt adnak a Barlangfürdő és a Barlang Aquaterápia szolgáltatásaiból a Show your Card! keretében a Magyar Autóklub tagjainak, valamint a külföldi autóklubtagok hazánkba látogató turistáinak. A Magyar Autóklub pedig magazinjaiban, szórólapokon és honlapján hirdeti a miskolctapolcai Barlangfürdőt és szolgáltatásait – remélhetőleg ezzel még több leendő miskolci vendéghez eljuttatva az Európában egyedülálló Barlangfürdő hírét, nevét, az Aquaterápia gyógyító és pihentető szolgáltatásait.

fotó:minap

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…