2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Az új költségvetésről az új ülésteremben

A város márciusi rendes közgyűlésén ülésezett először a grémium a Városháza Hunyadi utcai, új épületének üléstermében. Az ebédszünetig a költségvetésről szóló napirendek váltották ki a leghosszabb vitát. Ugyancsak sokan hozzászóltak a Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Stratégiához is. Az ülés délután kettő után néhány perccel folytatódott, és majd’ fél nyolcig tartott.

Szavazás

A közgyűlés megszavazta az előterjesztés szerinti napirendi pontokat.

A Miskolci Szimfonikus Zenekar élére nem sikerült igazgatót választani, ugyanis a három jelölt közül egyik sem kapta meg a szükséges 15 igen szavazatot (Horváth László – 25 tartózkodás, Nagy Albert – 11 igen, 15 tartózkodás, Urbán Beatrix Zita – 25 tartózkodás). Így az előterjesztés B változatát szavazták meg, amely szerint új pályázatot írnak ki a posztra.

Az Operafesztivál Nonprofit Kft. felügyelőbizottságába megválasztották Lerch Ernő Ottót, Nónay Györgyöt és Nagyné Székely Erikát, illetve döntettek Fekete Tibor könyvvizsgálói szerződésének meghosszabbításáról.

 

Részletek:minap.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…