2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Ötvenedik születésnapjukat ünneplik a szikszói postagalambászok

Fél évszázados jubileumát ünnepli az idén a szikszói  Z26 Postagalamb Sportegyesület. A postagalambászok február  23-án  bálozással köszöntötték  az évfordulót  Szikszón az Inkubátor Házban. A rendezvényen jelen volt  Bárdos István, a Magyar Postagalamb Szövetség elnöke, és Füzesséri József Szikszó polgármestere is. Bárdos István köszöntőjében kiemelte a versenysportág szépségeit , méltatta a szikszói postagalambászok versenysikereit. Ajándékkal is kedveskedett a tagoknak:egy-egy aranyozott kitűzővel lepte meg őket.

Füzesséri József Szikszó polgármestere arról beszélt, hogy egy város életében kiemelkedően fontos a civil szféra aktivitása. Közösséget épít, fejleszti az egyént, hiszen akinek hobbija van, az örömmel teli életet él.

A rendezvényen Lipták Ferenc  elnök és Kovács Pál  egyesületi titkár átadta a 2012-es  év verseny díjait.  Az összesített bajnokságot  Krompák Sándor ,  míg  a fiatalok galambok  bajnokságát Ifj. Horváth Sándor nyerte.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…