2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

MISEK-ME együttműködés

Február 28-án sajtótájékoztatón jelentették be a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara és a Misek Kft. közötti sejtbiológiai kutatási együttműködés szerződésének aláírását a két intézmény vezetői.

Csöbör Katalin országgyűlési képviselő a sajtótájékoztatón elmondta, hogy nagyon örvendetes a Miskolci Egyetem dinamikusan fejlődő Egészségügyi kara és a Misek Kft. közötti együttműködés, különösen akkor, ha tudjuk, hogy az előző szocialista ciklusokban az egészségügyet és az oktatást is visszafejlesztették, források nélkül hagyták és lényegében csődközeli állapotba vitték veszélyes politikájukkal.
A szocialisták ezek után meg mernek szólalni, és kritikával illetni ezt a kormányt és a miskolci városvezetést, miközben mindenki látja, hogy a válság kezelésében Magyarország eredményesebb, mint a legtöbb európai ország. A mostani kormány intézkedései hatására az emberek mindennapi terhei csökkennek, a családok kiemelt támogatásban részesülnek, a nyugdíjak az inflációnál jobban növekednek.
A Képviselő Asszony arra kérte a szocialistákat, hogy ha nyolc évig semmi építő és pozitív nem jutott eszükbe, akkor most hallgassanak és hagyják dolgozni a jelenlegi kormányt és városvezetést.
Csöbör Katalin végül kiemelte, hogy az elmúlt 1,5 év során 90 ezer egészségügyi dolgozó bérét emelte a kormány, jelenleg 439 egészségügyi beruházás zajlik – ez az elmúlt 60 év legnagyobb egészségügyi fejlesztése.

Fotó:MINAP

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek