2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Közlekedés a Kocsonyafesztivál alatt – Terelve a 21-es, 21B-s autóbuszok

A Kocsonyafesztivál lebonyolításához szükséges munkálatok, valamint a rendezvények miatt 2013. február 21. 18:00 és február 25. 4:00 között lezárásra kerülnek  az Uitz B. – Kandia – Kálvin J. utcák a Szemere út és a Meggyesalja utca között, ezért a 21-es és 21B-s autóbuszok a fenti időszakban terelve közlekednek.

2013. február 22-én kb.13:40-14:40 között a Kocsonyafesztivál megnyitó rendezvényei zajlanak, ezért a villamosforgalom korlátozásra kerül.
Február 22-én 13:40- 13:50 között „Békafutás” futóverseny zajlik, ezért ez idő alatt a Városház tér és a Villanyrendőr között a villamosforgalom pár perces megállítására lehet számítani.

A fesztivál megnyitó felvonulása alatt, tehát február 22-én 14:00-tól várhatóan 30-40 perc időtartamra lezárásra kerül a Széchenyi utca a Városház tér és a Villanyrendőr között, ezért az 1-es villamosok a Tiszai pu. és a Szinvapark, valamint a Malomszög u. és Felső-Majláth között, a 2-es villamosok pedig az Újgyőri főtér és Vasgyár között közlekednek. A felvonulás ideje alatt a Szinvapark és a  Malomszög u. között, a villamosokhoz csatlakozást biztosítva, villamospótló autóbuszok közlekednek. Villamosról villamospótló járatra, vagy fordítva történő átszállásnál a menetjegyek nem sorszámozott végét ismét érvényesíteni kell.
A villamospótlók a felvonulás ideje alatt, az alábbi megállókban állnak meg mindkét irányban: Szinvapark (villamos megálló)– Kazinczy u. – Szemere kert – Malomszög u. (ideiglenes megálló)

21, 21B járatok megállói a terelt szakaszon 2013. február 21. 18:00 és február 25. 4:00 között

2013_Kocsonya terelés

Megállóik a Tiszai pu., illetve a Szondi Gy. u. felé:

·         A belváros irányú Nagyváthy u. megálló megosztásra kerül. A 21B-s autóbuszok a Nagyváthy u. kereszteződése előtt, a Nagysándor utcában, a 21-esek pedig a Nagyváthy utcai pékség előtti ideiglenes megállókban állnak meg.

·         A belváros irányú Teleki u. megálló ideiglenesen áthelyezésre kerül a Petőfi u.-ba, a Teleki u. kereszteződéséhez (a Járási Hivatal elé).

·         A járatok nem érintik az Erzsébet tér megállót helyette a Szemere-kert, és Villanyrendőr megállókban vehetők igénybe.

Útvonaluk a Tiszai pu., illetve a Szondi Gy  u. felé:
Útvonaluk a Nagyváthy u. – Meggyesalja u. kereszteződéséig változatlan, majd Nagyváthy – Geró J. u. – Petőfi u.- Dayka G. u. – Kis-Hunyad u.- Palóczy u.- Kazinczy u. – Szemere u. – Uitz B. u. A Szemere u. megállótól ismét eredeti útvonalukon közlekednek.

Megállóik a Kandó Kálmán u. felé:

·         A járatok nem érintik az Erzsébet tér megállót helyette a Szemere-kert, és Villanyrendőr megállókban vehetők igénybe. A többi megállóban változatlanul áll meg.

Útvonaluk a Kandó K u. felé:
Útvonaluk a Szemere u. megállóig változatlan, majd Uitz B. u. – Szemere u. – Kazinczy u. – Batthány u. -Palóczy u. – Kis-Hunyad u. – Dayka G u. – Petőfi u. útvonalon közlekednek. A Teleki u. megállótól ismét eredeti útvonalukon közlekednek.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…