2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Zöld-Hírek
  • »
  • „24” – Halálos közlekedési baleset Bőcsön: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Halálos közlekedési baleset Bőcsön: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 12-én is több esetben történt rendőri intézkedés.


Szabálysértési őrizetek

Az elmúlt huszonnégy órában a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei bolti- és falopás, illetve garázdaság szabálysértés elkövetése miatt tizenhárom főt vettek szabálysértési őrizetbe.


Halálos közlekedési baleset Bőcsön

Megyénk útjain az elmúlt napon két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, amelyből egy tragédiával végződött, ezen felül nyolc anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A rendelkezésre álló adatok szerint Bőcs belterületén haladt egy 32 éves kerékpáros férfi a kora reggeli órákban. Vele azonos irányban egy kamion sofőrje nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően közlekedett ezért a jármű szerelvénye elsodorta a biciklist. A férfi egyensúlyát vesztette, majd a pótkocsi alá esett. A kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkaptányság szakértők bevonásával vizsgálja a halálos közlekedési baleset körülményeit.

A másik közlekedési baleset Mezőkövesden történt a délelőtti órákban. Egy személygépkocsi vezetője alsóbbrendű útról való kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy motorkerékpárosnak, aki viszont szabálytalanul előzött a gyalogátkelőhelyen egy másik autót. A motoros átsodródott a szemközti sávba és nekiütközött az autónak. A segéd-motorkerékpáros férfi nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…