2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Újabb ózdi dealer került rács mögé

Az év első hétvégéjén egy „egyszerű” csendháborításhoz, rendzavarás miatt mentek intézkedni az ózdi rendőrök, de szemfülességüknek köszönhetően egy kábítószeres csoportot is lelepleztek. Túlságosan hangos volt a zene, amely az egyik ózdi panellakásból szűrődött ki az éjszakai órákban, amely miatt rendőri intézkedést kértek a közelben lakók.

A lakásban tartózkodó fiatalokkal szemben tartott ellenőrzés során a járőröknek azonnal feltűnt az a „vastag” füst, amely az egyik szobából áradt kifelé, ezért kérdőre vonták a lakásban tartózkodókat. Így hamar kiderült, hogy a társaság a zenehallgatás mellett „füvezett” is. A fiatalokat a járőrök előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra, a velük szemben alkalmazott drog-gyorsteszt mindegyiküknél kábítószer fogyasztást mutatott.

Az ügyben végzett kihallgatások alkalmával a nyomozók azt is megállapították, hogy egy huszonéves ózdi férfi szerezte be az anyagot és a rendelkezésre álló adatok alapján azt több helyi fiatal számára értékesítette is. A deeler lakásán tartott házkutatás során több, mint 60 gramm kábítószer-gyanús anyagmaradványt foglaltak le a nyomozók, illetve több fiatal fogyasztót is gyanúsítottként hallgattak ki.

A kábítószer kereskedelemmel foglalkozó férfit bűnügyi őrizetbe vette az Ózdi Rendőrkapitányság, majd őt az illetékes bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Az ügyben a nyomozás szakértők bevonásával folyik az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

Az Ózdi Rendőrkapitnyság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek