2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 15-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

A megye rendőri szervei lopás miatt hat főt vettek szabálysértési őrizetbe. Öt elkövetőt falopás miatt, még egy személlyel szemben bolti lopás miatt intézkedtek a járőrök.

Kazincbarcika külterületén a rendőrjárőrök három helyi lakost értek tetten, amint engedély nélkül fát vágtak ki. Az elkövetőeket a rendőrök előállították, a hatóság lopás miatt mindhármukat szabálysértési őrizetbe vette.

Tokaj egyik nagyáruházából érkezett a bejelentés, miszerint ott lopáson értek tetten egy helyi asszonyt. A nő a szatyrába különféle élelmiszereket rejtett és azokat fizetés nélkül akarta az üzletből kivinni. A kiértesített rendőrjárőrök az elkövetőt előállították és lopás miatt szabálysértési őrizetbe vették.

Megyénk útjain 2013. január 15-én egy könnyű és egy súlyos személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, mindkettő Miskolc belterületén. Anyagi káros ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Kora reggel Miskolcon az Ifjúság útján közlekedett személygépkocsijával a belváros irányába egy 53 éves férfi. Haladása során egy enyhén balra ívelő útkanyarulatban, a külső forgalmi sávba történő áthaladása közben, a járművel jobbra lesodródott az úttestről és egy villanyoszlopnak csapódott. A baleset következtében a sofőr, aki biztonsági övét nem kapcsolta be, súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendelkezésre álló adatok alapján, Miskolcon a Győri kapuban közlekedett Suzuki személygépkocsijával egy asszony, a belváros irányából az Újgyőri főtér felé. Haladása során a forgalomirányító fényjelző készülék szabad jelzésén, de a ” Balra kanyarodni tilos ” jelzőtáblát, illetve útburkolati jelzést figyelmen kívül hagyva szándékozott balra kanyarodni. Ennek során az autós nem biztosított elhaladási elsőbbséget a szintén szabad jelzésen közlekedő villamosnak, melynek következtében összeütköztek. A balesetben az autót vezető asszony könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszínelés idején villamospótló autóbuszok közlekedtek.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek