2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Helyi civil érdekérvényesítés képzés

Az Ökológiai Intézet Alapítvány és a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért képzése
Sokszor és sokan döntenek olyan fontos ügyekben, amelyek érintik civil szervezeteink szakmai céljait, szervezeti életét. Polgármesterek, önkormányzati képviselők, az önkormányzat dolgozói, hatóságok képviselői, vállalati döntéshozók, pályázati lebonyolítók döntései meghatározhatják munkánk eredményességét. Hogyan tudjuk befolyásolni ezeket a döntéseket? Hogyan tudjuk a lehető legkedvezőbb eredményt elérni? A civil szervezeti vezetők, aktivisták, munkatársak sok esetben elveszve érzik magukat ilyen helyzetekben, és nem találják a leghatékonyabb cselekvési irányt.

Képzésünk segítséget nyújt a helyi, megyei szinten tevékenykedő civileknek, hogy rendszerben tudják szemlélni az érdekérvényesítési és döntésbefolyásolási feladatokat, hogy elsajátítsák a hatékony lobbizás eszközrendszerét. A képzésen résztvevők egy helyi érdekérvényesítésről szóló segédletet is kézhez kapnak.

A képzést Dr. Farkas István és Horváth Kinga, a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért egyesület trénerei tartják.

A képzés helye: Civil Információs Centrum (Nyilas Misi Ház), Miskolc, Kossuth u. 15.

Ideje: 2013. február 26.  9,00-tól 16,00-ig

A képzés mellékelt tematikája a helyi igényekhez alkalmazkodva kismértékben változhat.

A képzésen olyan civil szervezetek vehetnek részt, amelyek tevékenységei közé környezetvédelmi, településfejlesztési, állatvédelmi, vidékfejlesztési ügyek (is) tartoznak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek