2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 9-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
A megye rendőri szervei lopás miatt öt főt vettek szabálysértési őrizetbe. Encsen és Tiszaújvárosban egy-egy fatolvajt, még Miskolcon kettő és Sátoraljaújhelyen egy-egy bolti-tolvajt állítottak elő a járőrök.

A Szerencsi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt folytat eljárást három tarcali elkövetővel szemben.

A rendelkezésre álló információk alapján Tarcal egyik szórakozóhelyén az esti órákban három helyi férfi különösebb szóváltás nélkül tettleg bántalmazott egy szintén helyi 28 éves lakost. A sértett a bántalmazás során könnyű sérüléseket szenvedett. A kiértesített rendőrjárőrök a bejelentést követően a 35, 31, és 27 éves elkövetőket elfogták és előállították.

Megyénk útjain nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi káros ütközés viszont kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek