2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Rendőrségi felhívás közlekedési baleset ügyében

Miskolcon a Jósika és Klapka utca kereszteződésében 2012. november 29-én a délelőtti órákban közlekedési baleset történt, melynek során egy férfi súlyos sérüléseket szenvedett.
A Rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A rendelkezésre álló információk alapján egy eddig ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsi vezetője jobbra kis ívben történő kanyarodása során, elütött egy úttesten áthaladó gyalogost. A baleset következtében a gyalogos férfi elesett és megsérült.

Az ismeretlen személygépkocsi vezetője a helyszínről megállás és adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A megindított eljárásban a jármű és vezetőjének felkutatása ezidáig eredményre nem vezetett.

A Rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a baleset időpontjában a fenti útszakaszon tartózkodtak, illetve látták a történteket és az ügyben érdemleges információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4), munkaidőben telefonon a közvetlenül hívható 06-46/ 514-528, illetve a 06-46/514-511/25-28-as számokon, valamint munkaidőn kívül a 107-es hívószámon.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…