2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Orbán retteg az emberektől

Orbán Viktor számára nincs válság, mi több eljött az aranykor. A miniszterelnökség jövőre közel kétszer annyi állami pénzből gazdálkodhat, mint ebben az évben, és jelentősen nőtt az Orbán védelmét ellátó, magát többször nevetségessé tevő Terrorelhárítási Központ költségvetése is. A 2013-as ezer sebből vérző költségvetés az ország számára további elszegényedést, Orbánéknak még jobb létet hoz.

Miközben tízmilliárdokat vesznek el a felsőoktatásból, és a diákok már az utcán demonstrálnak, miközben gyógyszerkassza kiürül, a szegénység már négymillió embert érint, az orvosok és a fiatalok dömpingszerűen hagyják el a Fidesz-által kifosztott országot, addig a Századvég Intézet milliárdokat kap értelmetlen elemzésekre, a fideszes politikusok pedig közpénzen és állami autókkal járnak nyaralni. Most a TEK kap 10 helyett 13 milliárdot.

Orbán Viktor fél talán?
A Kedves Vezér tart népétől?
Attól tart, hogy az elszegényedő rétegek éhséglázadásba kezdenek?
Hogy a nyugdíjasok kézcsók helyett szembesítik az ígéreteivel?
Hogy az alattomosan átvert pedagógusok a konyakot a képébe öntik?
Hogy a helyüket nem találó fiatalok kivándorlásuk előtt belekötnek?
Hogy a munkanélküli milliók számon kérik a hazugságait?
Hogy a szavazók elveszik tőle azt, ami számára a legdrágább: a hatalmát?
Önmagért beszélő arcátlanság, amit a költségvetéssel művelt az Orbán-Matolcsy páros. Önmagukért mindent az országért semmit nem tesznek.
Ezért kell menniük.

Török Zsolt, MSZP szóvivő /

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…