2024. 08. 19. hétfő

Huba
1 EUR 393 HUF
1 GBP 461 HUF

Szikszói gyerekek adventi kirándulása

Szikszó Önkormányzata támogatásával 95 szikszói kisdiák vehet részt december 18-án, kedden, Budapesten, a Syma Csarnokban az Adventi Gyerek Programon- tudtuk meg Takács Lászlónétól, Szikszó Önkormányzata képviselőjétől.
A Grund Klub Hálózat egyesület szervezésében-, amelynek elnöke Nagy Nóra december 18-án az ország hátrányos régióiból hatezer gyereket hívtak meg adventi kikapcsolódásra. A pályázati segítséggel létrejövő programnak az a célja, hogy hátrányos térségekből is eljussanak gyerekek a fővárosba, nívós programra.  Az Adventi Gyerek Programon a Fővárosi Nagycirkusz korábbi művészeti vezetője Eötvös György Cirkusza előadásának, valamint a Hivatásos Ír Művészek Egyesülete, Iris Dance Tornádó csapatának tapsolhatnak a gyerekek.

Takács Lászlóné arról beszélt: Szikszóról három busszal indulnak kedden délelőtt fél kilenckor, mert a szikszói gyerekek a délután fél egykor kezdődő előadásra hivatalosak. A Szepesi Iskola 2-3 és 4. osztályos diákjai közül azok vehetnek részt a programon, akiknek a tanulmányi eredménye 4,5-5 között van. Összesen 95 gyerek örülhet így a budapesti látogatásnak, a csoportokat 10 felnőtt kíséri. A Syma Csarnok után a szikszói diákok busszal városnézésre indulnak és ismerkednek a főváros karácsonyi fényeivel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mi a szerepe a weboldaladnak?
Manapság, amikor lassan már az óvodások is össze tudnak állítani egy weboldalt, sokan ennek megfelelő komolysággal vágnak bele sajátjuk megtervezésébe…

További cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…