2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendőrhöz csöngetett be a csaló…

Egy miskolci csaló több embert is megtévesztett azzal, hogy felújítja nyílászáróikat. Legutóbb azonban egy rendőrhöz csengetett be… A Miskolci Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás gyanúja miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen elkövetővel szemben. A férfi ablak és ajtó felújításokra vett fel pénzt a sértettektől, a munkálatokat azonban nem állt szándékában elvégezni. A tettes 2010 júniusától tévesztette meg a jóhiszemű megrendelőket, akiktől előlegként kisebb-nagyobb összegeket vett fel.
A sorozatcsalót – közel egy éves körözés után – egy leleményes, szolgálaton kívüli rendőr ismerte fel, akinek a lakásába szintén becsengetett a gyanúsított a korábban már bevált megtévesztő módszerével, de ezúttal rajta vesztett.

Az elkövető kihallgatása során a terhére rótt, összesen 29 rendbeli csalás elkövetését beismerte.

A Miskolci Rendőrkapitányság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek