2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Medicina
  • »
  • A Rózsák a háborút követően fényágyban regenerálódnak

A Rózsák a háborút követően fényágyban regenerálódnak

A népszerű Détár Enikő-Rékasi Károly sztárpár idén nyáron debütált a Rózsák háborúja című film színpadi adaptációjával. A sikeres produkciót október végétől a József Attila Színház tűzte műsorára.


A színpadon is házastársakat alakító pár már a próbák alkalmával is rendkívüli állóképességről tett tanúbizonyságot. A felkészülés rendszeres fizikai megterheléssel; ordítozással-veszekedéssel-dulakodással járt együtt, ami a hiteles megformáláshoz nélkülözhetetlen.
A sikeres nyári, szabadtéri premiert egy őszi, kőszínházi követte, ahol azóta is teltház előtt játszanak. Annak érdekében, hogy újból és újból a legjobb formájukat hozhassák a világot jelentő deszkákon, rendszeresen regenerálódnak a fényágyban, ami számos esetben (például sportsérülések gyors gyógyulása, bőrproblémák, égési sérülések, prevenció alkalmával) fejthet ki gyógyító vagy jótékony hatást a kezeléseket követően.
„Igyekszem ügyesen szlalomozni a hivatásom és a család között, persze időnként a szervezetem szembesít azzal, hogy az energiám sajnos nem végtelen. Ilyenkor jól jön egy kis „újratöltés”. A fényágy ráadásul nem csak kikapcsol és lassításra ösztönöz, hanem – a rendszeres énekpróbák mellett – segít a hangszálaim karbantartásában is, hiszen ez az én egyik fő munkaeszközöm, ennek kifogástalan állapota a feltétele annak, hogy színpadra léphessek, énekelhessek.” – mondta Enikő.

”Alapvetően szkeptikus vagyok mindennel kapcsolatban. Az ilyesfajta regenerálódást is Enci kedvéért próbáltam ki, de be kellett látnom, hogy igaza volt, hiszen magam is megtapasztaltam, hogy 20 perc a fényágyban nem csak többletenergiát ad, hanem a (szöveg)tanulás is könnyebbé válik.” – mondta el Rékasi Károly.

A teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-terápia pedig Miskolcon is elérhető! A Jókai u. 4. szám alatt található Sensolite Gyógycentrumban 2012. december 31-ig most grátisz alkalmas bérleteink közül választhat, a kúra során pedig Ön is megtapasztalhatja a fényágy gyógyító, jótékony hatásait! További információért hívjon minket a 06/46 784-766-os vagy a 06/30 858-4-676-os telefonszámainkon, vagy kattintson a www.sensolite.hu/miskolc oldalra!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek