2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Babos Tímea Kazincbarcikán!

Mikulás Sportvarázs elnevezéssel rendhagyó program lesz szombat délután a városi sportközpontban.

A munkacsarnok és a főépület előtti terület is benépesül szombat délután, ahol színes programokkal, forró teával és lepénnyel várják az érdeklődőket.
A Mikulás Sportvarázs-on húsz barcikai sportegyesület és szakosztály, valamint a helyi sportiskola diákjai vesznek részt, no és több száz fős közönséget várnak a szervezők.

A hazai tenisz-reménység: Babos Timi

Délután négy és öt között ügyességi játékok, sport-totó, lovaglás, klipvetítés, szűrővizsgálatok és arcfestés lesz a programban. Öt órakor érkezik meg a program díszvendége: a WTA-tornagyőztes profi teniszező, Babos Tímea.
A lendületes és színes sportbemutatókat már az Ő jelenlétében tekintheti meg a közönség. Lesz karate, ritmikus gimnasztika, foci, kézilabda, atlétika, súlyemelés, birkózás, tenisz és modellező bemutató. Ezt követően az esemény közönségtalálkozóval és egy jótékonysági akcióval folytatódik tovább.
A finálé után dedikálás és közös fotózás lesz a rendkívül tehetséges sportoló hölggyel.
A rendezvény az Adventtől új évig programsorozat része; a szervezők ily módon szeretnék megköszönni a sportegyesületek egész éves munkáját, illetve egy kis meglepetést szerezni a sportszerető közönségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek