2024. 07. 1. hétfő

Tihamér, Annamária
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Rendőr segített…

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egyik nyomozója 2012. november 30-án a késő délutáni órákban szolgálaton kívül, saját tulajdonú személygépkocsijával Miskolc irányából Mezőcsát felé közlekedett.
Haladása során Nyékládházát elhagyva a vasút átjárót követően, a főút menet irány szerinti jobb oldalán az útmentén egy kerékpárt, majd a füves árokban egy személyt látott. Továbbá az út bal oldalán, egy vonalban a kerékpárral egy autó állt, ami a sárga figyelmeztető jelzését folyamatosan működtette. A másik autós nem sokkal korábban ért a helyszínre, aki szintén a kerékpárt látva állt meg.

A fentieket észlelve, a rendőrnyomozó leállt járművével, majd az árokban fekvő személyhez ment. Az útmenti gödörben egy férfi feküdt, aki erősen ittas állapota miatt nehezen kommunikált. Azt azonban el tudta mondani, hogy nem ütötte el senki, ittassága miatt esett el. Ennek során könnyebb sérüléseket szenvedett.

A rendőr telefonon keresztül a helyszínre a mentőt és rendőri segítséget kért, akik rövid időn belül a helyszínre érkeztek. A mentősök a 31 éves hejőszalontai férfit kórházba szállították.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek