2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Pályaválasztási Kiállítás – 2012

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja „Szabad a pálya!” címmel ez évben két helyszínen rendezi/rendezte meg Pályaválasztási kiállítását: 2012. november 13-án és 14-én Miskolcon a Generali Arénában, valamint 2012. november 28-án Szerencsen, a Kulcsár Anita Sportcsarnokban (Szerencs, Rákóczi u. 100.) A  rendezvényen 30 kiállító (közép-és felsőfokú oktatási intézmény, felnőttképző, kamara, civil szervezet) segíti  a pályaválasztás, szakmaválasztás folyamatát a tanulók számára, lehetőséget teremtve a képzők és a képzést keresők közötti közvetlen találkozásra.

Látogatói célcsoportok:

·         az első pályájukat választók: alap és középfokú oktatási intézmények felsőéves tanulói,

·         a szakmával nem rendelkező, vagy nem piacképes szakmával rendelkező, valamint a szakmájukban elhelyezkedni nem tudó középfokú végzettségű pályakezdő fiatalok,

·         álláskereső felnőttek,

·         pedagógusok,

·         szülők.

A Pályaválasztási Kiállításon megjelenők komplex információt kapnak a pályákról, foglalkozásokról, munkaadókról, hiányszakmákról.

A kiállítások helyszínein lehetőséget biztosítunk a munkaügyi szervezet humán szolgáltatásainak megismerésére és igénybevételére pályaválasztási, pályakorrekciós, munkaerő-piaci képzési és foglalkoztatási információk nyújtása céljából.

A szerencsi kiállításra elsősorban a Zemplén-térség területéről érkeznek látogatók, mintegy ezer diák, 150 pedagógus megjelenésére számítunk.

A kiállítást 10 órakor Koncz Ferenc polgármester, országgyűlési képviselő, valamint Lórántné Orosz Edit, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja igazgatója nyitja meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…