2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Komposztkeret átvételi lehetőségek

Örömmel értesítjük, hogy az Ön által a Miskolc Város Komposztálási Program keretében igényelt komposztkerete elkészült. Átvételére a Zöld Kapcsolat Egyesületnél nyílik lehetőség.

A komposztkeret átvételének feltétele

– egy rövid, kb. háromnegyed órás tájékoztatón való részvétel,

– egy használatbavételi szerződés személyes aláírása,

melyet követően kerül sor a keret átadására.

Több átvételi időpontot hirdetünk meg, mely közül választhatnak:
November 26 (hétfő), 11 vagy 14 óra

November 28 (szerda)  9  vagy 16 óra

Helyszíne:

Zöld Kapcsolat Egyesület, Miskolc, Kossuth u. 13. 1. emelet.

További tudnivalók:

–        Az egyesületünk által bonyolított házi komposztálási programot Miskolc Város Önkormányzata  támogatja, emiatt kizárólag miskolci című jelentkezők számára adhatunk át komposztkereteket.

–        Kizárólag előre egyeztetett időpontban tudunk ládát adni.

–        A komposztkeretek fából készültek. 27 vastag, 4 vékony léc található a csomagban, melyek összsúlya, kb. 8 kg, kötegelve (lapra szerelve) adjuk át.

–        A Kossuth utcában megszűnt a parkolási lehetőség. Legalább 1 órás időtartamra szükséges a közelben parkoló jegyet váltani. Emiatt kérjük, hogy pontosan jelenjenek meg a tájékoztatón, 10 perc késés esetén már nem tudjuk Önöket fogadni, új időpont egyeztetése szükséges.

Kérjük, hogy szíveskedjen, minél hamarabb visszajelezni, melyik időpont megfelelő, ugyanis a jelentkezések sorrendjében töltjük fel a csoportokat, s egy alkalommal max. 13 fő fogadására van lehetőségünk. Az előadás megtartásához egy időpontban legalább 8 fő szükséges.

Amennyiben a fent megjelölt időpontok nem megfelelőek, a következő hetekben további időpontokat hirdetünk meg, melyekről a Zöld Kapcsolat Egyesület honlapján tájékozódhatnak. Időpont egyeztetésre az alábbi email címen, vagy telefonon van lehetőségük.

További információk: Zöld Kapcsolat Egyesület, www.zoldkapcsolat.hu, info@zoldkapcsolat.hu, tel: 505-077

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek