2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Átfogó ellenőrzés Miskolcon

A Közterület-felügyeleti és Rendészeti Osztály, az Egészségügyi és Szociális Osztály, a Gyámügyi Osztály, a Rendőrség, az ÉMÁSZ és a Polgárőrség részletes és átfogó ellenőrzést hajtott végre 2012. november 8. napján a Bodótető, Bandzsalgó dűlő, Nagykerekhegy dűlő, Bedegvölgy dűlő, Wass Albert utca térségben. A Közterület-felügyelet a lakcím bejelentési és tisztántartási kötelezettségnek megfelelést, az állattartási viszonyokat, a szemétszállítási szerződések meglétét, illegális áramvételezést, a közegészségügyi állapotokat ellenőrizte, valamint a társosztályok ellenőrzésében végzett segítő-biztosítási közreműködést.

Az osztály munkatársai által összesen ellenőrzött lakás-háztartás 19 db,  ebből nem voltak otthon 5 ingatlanban. Összesen ellenőrzött személyek száma 23 fő. Eljárás kezdeményezésre vagy átiratra az alább felsorolt hiányosságok miatt került sor:

Lakcím-bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt jelzés: 9

Szemétszállítási szerződés hiánya miatt átirat: 5

Eboltási igazolás hiánya miatt átirat: 3

Az ellenőrzött városrész hétvégi házas jellegéből adódóan nagy számban fordult elő olyan személyek ellenőrzése, akik nem életvitelszerűen laknak ingatlanjukban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…