2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 12-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
Az egyik miskolci nagyáruházban a biztonsági őr ért tetten két fiatal férfit, amint egyikük ruházatába rejtenek egy üveg italt. A kiérkező járőrök a tolvajokat előállították, a rendőrség lopás miatt szabálysértési őrizetbe vette mindkettőjüket.
A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 22 éves helyi nőt, aki a Soltész Nagy Kálmán és Gizella utca kereszteződésében az út szélén állva az arra haladó gépjárművek vezetőinek pénzért kínálta szexuális szolgáltatásait. A nőt a rendőrjárőr érte tetten.
Az elmúlt 24 órában megyénk útjain egy súlyos személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve három anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Vilyvitány belterületén kora délután kerékpárral közlekedett egy 40 éves helyi nő. Haladása során a járművel a menetiránya szerinti jobb oldali vízelvezető árokba hajtott és felborult. Az esés következtében a nő nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést és agyrázkódást szenvedett.

Az eset pontos körülményeit a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek