2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Miskolci bemutatkozás Londonban

Miskolc is bemutatkozott a november 5. és 8. közt Londonban rendezett World Tourism Market (WTM) kiállításon. A turisztikai szakma egyik legrangosabb nemzetközi rendezvényén az idén 189 ország és régió közel 5000 kiállítója képviseltette magát. A Miskolc városát és a Barlangfürdő szolgáltatásait bemutató pult a Magyar Turizmus Zrt. standján kapott helyet, amely a látogatói szavazatok alapján elnyerte a legjobb stand design díjat.
A nemzeti standon külön prezentációval mutatkozott be Debrecen és környéke, mivel a hajdúsági megyeszékhelyet az eddiginél még több járat köti össze a brit fővárossal. Ennek kapcsán jött létre az a légimarketing szerződés, amelynek értelmében Debrecen néhány más település, köztük Miskolc értékeit és programjait is képviseli annak érdekében, hogy a Kelet-Magyarország iránt érdeklődő idegenforgalmi szakemberek és turisták minél szélesebb kínálatot kapjanak ebből a régióból.

A turisztikai vásár kiváló lehetőséget jelentett a szakma aktuális trendjeinek megismerésére, a piac igényeinek, az ágazat helyzetének feltérképezésére is. Jól érzékelhető, hogy a hagyománynak tekinthető nyomtatott kiadványok mellett egyre nagyobb igény mutatkozik a digitális képgalériák, valamint a minél több nyelven elérhető internetes oldalak és mobiltelefonos applikációk iránt.

Standunkon nemcsak a város és a Barlangfürdő kiadványait kínáltuk az érdeklődőknek, hanem a látogatók megtekinthették az új arculati elemeket is felvonultató Miskolc-filmet is.

A WTM-en szerzett tapasztalatok jól hasznosíthatóak lesznek mind a városmarketing, mind a közelmúltban alakult TDM szervezet munkájában.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek