2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Tamás, a legifjabb auralátó

Tamás, a legifjabb auralátó

Tamás, a legifjabb auralátóMindenkiben lát valamit a diák-gyógyító

 Képességei már korán megmutatkoztak, óvodás korban, amikor az óvónéni körül színes gyűrűket, „sapkát” észlelt. Akkor még nem tudta mit lát, illetve mire valók azok a szép, színes gyűrűk. Ma már Zsámboki Tamás tizenöt évesen annyira tisztában van  képességeivel, hogy gyógyít is.

 Ő a legfiatalabb magyar auralátó! Híre eljutott a felnőttek világába is, így egyre többen keresik fel segítségért. A kispesti családi házban édesanyjával és testvérével él. Korát meghazuttoló felnőttes komolysággal fogad mindenkit, aki egészségügyi vagy lelki nyavalyával megosztja vele titkait. Bizalmi „állás” ez a szó szoros értelében. Tamás, bár középiskolába jár, előre látja, hogy különös képességéből fog egyszer megélni, s ő lesz az egyik legjobb magyar auralátó…

– Autodidakta módon foglalkozom ezzel, igaz tavaly felkerestem egy ismert „kollégát”, hogy segítsen, képezzen, de nem vállalt –meséli. – Úgy látszik egy jövendő konkurenciát ismert fel bennem – teszi hozzá nevetve.

S valóban, korához képest már akkor fejlett volt „látásása”, érzéke, hiszen jól látta az aurák színeit, energiaszintjét és különböző energiákat érzékel. Ezt magunk is megtapasztalhattuk. Hosszasan szemügyre vett engem és kísérőmet, s magától közölte észrevételeit személyiségünkkel, egészségi állapotunkkal kapcsolatban. Meghökkenésünkre, nagy részt talált is!

 – Már óvodás koromban, úgy öt-hat évesen színes foltokat láttam az óvó néni körül, de akkor még nem tudtam mik ezek? Meg is kérdeztem tőle: miért nem veszi le azt a színes „sapkát” a fejéről? Nagyot nézett rám, nem értette a kérdést és közölte velem, nincs semmiféle sapka a fején. Később jöttem rá, hogy energiagyűrűket láttam, amelyek a legtöbb embert körbe övezik. Az iskolában a diáktársaimnál, tanáraimnál is felfedeztem a gyűrűket, el is mondtam nekik, és csak nagyot néztek, szinte senki nem hitt nekem. Természetesen a családtagjaimat is vizsgálgattam, édesanyámat most is gyógyítgatom. Ennek hatására a nyugtató tabletták szedésével már fel is hagyott és a vérnyomása is helyre állt. Körülbelül egy éve úgy érzem, hogy másokon is kötelességem segíteni és azóta már több gyerek, de még több felnőtt felkeresett idehaza. A kezelések eredményességét bizonyítja, hogy rengeteg köszönő levelet kapok – s elém tesz néhányat.

Ezeket átolvasva, arról győz meg a diák-gyógyító Zsámboki Tamás, hogy nem elég korán kezdeni az auralátást, illetve a gyógyítást. Én színes gyűrűk helyett, egy színes egyéniséget ismertem meg benne.

Temesi László   

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek