2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Durva választási csalás Tiszavasváriban

Súlyos választási csalássorozat történt ma Tiszavasváriban. A civil szervezet mögé bújt Fidesz kampánycsapata – köztük Ráduly Zsolt polgármester-jelölt – ugyanis tömegesen szállította a szavazóurnákhoz a helyi cigányokat. Mindezekről számos videófelvétel is tanúskodik. A napközbeni részvételi adatok szintén azt támasztják alá, hogy a legtöbben abban a körzetben mentek el választani, ahol többségében cigányok laknak. Gyüre Csaba, a Jobbik országgyűlési képviselője 15 gépjármű vezetője ellen tett a fentiek alapján büntetőfeljelentést, továbbá a helyi választási bizottsághoz is kifogással fordult.

A Jobbik már előzetesen értesült arról, mire készülnek a Fidesz által támogatott „civilek”, ezért nem ért minket váratlanul a választási csalás, de annak súlyossága és mértéke megdöbbentő. A durva törvénysértésekről nemcsak a Jobbik, hanem az összes jelölő szervezet tudomást szerzett, így panaszokat nem csak a Jobbik tett. Mindent elkövetünk azért, hogy a tisztességtelen eszközökkel élő csalók megkapják büntetésüket, bíróság előtt feleljenek tetteikért.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…