2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Együttműködés jött létre

Együttműködés jött létre Miskolc M.J.V. jegyzője és környezetvédelmi Egyesületünk között az immár rendszeresnek mondható ellenőrzéseken való közös részvételről.
BAZ megyei Kormányhivatal IV-B-11/1897-5/2012 ikt. Sz. végzésében utasította Miskolc város jegyzőjét, hogy az Egyesületünket tekintse ügyfélnek és a környezetvédelmi eljárásokban részvételét biztosítsa, mivel az egyesületünket megilletik a helyszíni ellenőrzéseken való részvételi (ügyféli) jogok.

Ezen túlmenően BAZ megyei Kormányhivatal megállapította, hogy Miskolc jegyzője nem a beadvány(ok)ban foglaltak kivizsgálásával foglalkozott, – döntése megalapozatlan – hanem olyan tárgyban hozta meg a végzés(ei)t melyre vonatkozóan az Egyesület nem terjesztett elő kérelmet. Ezért végzését megsemmisítette.

Egyesületünk reménykedik abban, hogy Miskolc.M.J.V. jegyzője betartja a törvényeket és a Kormányhivatal kötelezését, és így létrejövő együttműködésünk keretében elindul a jogszabályokon alapuló tényleges munka.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …