2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 27-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az Encsi Rendőrkapitányság eljárást indított felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 24 éves vizsolyi lakos ellen. A férfi korábbi sérelme miatt egy fadarabbal a kezében egy helyi lakóház bejárati ajtaja előtt hangoskodott, kiabált majd egy lámpaburát összetört. Az elkövetőt a bejelentést követően a rendőrjárőrök előállították.

Az Encsi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást egy fiatalkorú helyi lakossal szemben. Gagybátorban a fiú bement egy családi ház udvarára és egy kerítésléccel betörte az egyik ablakot, majd a tulajdonost akarta megütni. Személyi sérülés nem történt, az elkövetőt a rendőrök őrizetbe vették.

A Miskolci Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indított eljárást. A rendelkezésre álló adatok alapján éjfél körüli időben, Gesztelyben egy kocsmában többen előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazták egymást. A rendőri intézkedés során két helyi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a cselekmény elkövetésével, a járőrök előállították.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy 26 és egy 24 éves helyi férfit vett szabálysértési őrizetbe lopás miatt. Az elkövetők Miskolcon egy bontás alatt álló háznál, tettenérésükkor, a már kiszedett téglából eltulajdonítási szándékkal összepakoltak kb. 100 darabot.

Egy 33 éves miskolci férfi a Zsigmondi utcán személygépkocsijával közlekedve úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott.. A rendőrjárőrök az iratok ellenőrzésekor azt is megállapították, hogy az autóst a Megyei Bíróság 2010 márciusától eltiltotta a járművezetéstől. A férfit a Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek