2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 23-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértésének elkövetése miatt indított eljárást egy 46 éves mezőcsáti férfival szemben. A helyi lakossal a közterületi szolgálatot ellátó járőrök családi veszekedés miatt intézkedtek. Ennek során a felszólítás ellenére sem volt együttműködő, agresszívan viselkedett, támadólag lépett fel. A garázda férfit a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette, továbbá az intézkedés alapjául szolgáló cselekmény miatt vele szemben ideiglenes megelőző távoltartást rendelt el.

Az Edelényi Rendőrkapitányság  Szendrői Rendőrőrsének járőrei  az egyik erdőrészen értek tetten egy 28 éves szendrői férfit amint kézikocsin tüzifát tolt, melyet engedély nélkül szedett. A fatolvajt a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Egy 31 éves férfi Miskolcon a Vörösmarty úton kisteherautójával úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. Az ellenőrzés során a járőrök megállapították, hogy a sofőr 2012. augusztusától el van tiltva a vezetéstől. A miskolci személyt a rendőrség járművezetés eltiltás tartama alatt szabálysértése miatt őrizetbe vette.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek