2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Befejeződtek a demonstrációk Miskolcon

Miskolc város területére 2012. október 17-ére három szervezet jelentett be a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényt.
A demonstrációk közel azonos időben, több helyszínen zajlottak. A vonulásokkal érintett útszakaszokon időszakosan részleges útlezárásokra került sor. A rendőrség a szükséges erőkkel hajtotta végre a biztosítási feladatokat.  

A rendőrök a demonstrációkkal összefüggésben négy fővel szemben kezdeményeztek szabálysértési eljárást feloszlatott társadalmi egyesület tevékenységében való részvétel miatt.

Ezen túlmenően – a megyében elrendelt fokozott rendőri ellenőrzések során – egy fő országos körözésben szereplő személyt fogtak el és további három személyt állítottak elő, közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt.

A Rendőrség megköszöni Miskolc város polgárainak türelmét és együttműködését.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…