2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Szezonzáró kerékpáros városnézés Miksolcon

Szezonzáró kerékpáros városnézés Miskolcon

Szezonzáró kerékpáros városnézés Miksolcon A Magyar Kerékpárosklub, Miskolc M.J.V., a Tourinform és a Zöld Kapcsolat Egyesület  utolsó nyári kerékpáros városnézését szervezi szeptember 5.-én délelőtt 10 órai indulással a Tourinform Miskolc Iroda elől, Miskolc-Tapolcára és vissza a belvárosba. Érkezés 13.00 óra körül várható.


A túrán résztvevők között ajándék pólókat sorsolunk ki a Critical Mass kerékpáros felvonulás előtt, szeptember 22.-én, 16.50 perckor a Városi Sportcsarnok előtti téren.

A kerékpáros városnézések legfontosabb célja, hogy környezetbarát és szórakoztató módon megismertesse Miskolc kulturális és természeti értékeit az ide látogató külföldi és hazai turistákkal. A szervezők emellett örömmel várják a városukról többet tudni kívánó miskolciakat is.

A túrán minden induló a saját felelősségére kerékpározik. A túrán csak biztonságos, karbantartott kerékpárral, megfelelő fizikai állapotban és megfelelő védőfelszerelésben lehet részt venni. KRESZ szabályok betartása a túrán kötelező.
A csoportok létszáma 10 főben maximált, ezért ajánlatos az előzetes jelentkezés amelyet az érdeklődők a Tourinform Miskolc irodában tudnak megtenni: Miskolc, Városháztér 13., T: 46/350-439, miskolc@tourinform.hu

 

A túrákat Miskolc M.J.V. Idegenforgalmi Alapja támogatja.
További információ: Mészáros Márton, Zöld Kapcsolat Egyesület, tel: 30 899 50 04 e-mail:
marton@zoldkapcsolat.hu . Pál Viktor, tel: 20 59 43 407 e-mail: pal.viktor@kerekparosklub.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek