2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • „24” – A természet ereje – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – A természet ereje – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 7-én is több esetben történt rendőri intézkedés.



A Miskolci, Kazincbarcikai és Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság rendelt személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést tolvajokkal, garázdákkal szemben.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt hozott ideiglenes távoltartó határozatot a Sárospataki és Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy-egy esetben.

A természet ereje

Vasárnap egy könnyű sérülésekkel járó közlekedési baleset történt megyénk útjain. Ezen túlmenően egy anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Négyen is megsérültek abban a balesetben, ami az esti órákban történt Miskolc és Szerencs között. A rendelékezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi sofőrje nem az út- és időjárási viszonyoknak megfelelően vezetett. A viharos erejű szél megdobta a járművet, az pedig átsodródott a szemközti sávba, aminek következtében összeütközött egy vele szemben érkező autóval. Az eset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a közlekedők fokozott óvatossággal, az időjárási viszonyokra is ügyelve vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!  A Rendőrség továbbá kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek