2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés.

Megyénk útjain két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, melyekben ketten nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedtek. Ezen felül további nyolc anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Szeptember 28-án délelőtt Miskolcon a Kis-Hunyad úton a Dózsa György út irányába közlekedett egy személygépkocsi, ami a jelzőlámpa piros jelzésére forgalmi okból megállt. Az autó jobb első ülésen utazó 23 éves utas ekkor kinyitotta a gépkocsi ajtaját, melynek az álló járműsor jobb oldala mellett elhaladó robogó nekiütközött. A balesetben a segédmotorpár 16 éves vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.

Péntek koraeste a Miskolc, Szentpéteri kapu – Blaskovics utca kereszteződésénél egy nagymotor a belváros irányába közlekedve – a forgalom irányító fényjelző készülék tilos jelzésénél álló járműoszlop között – járművével előre haladt. A motor 40 éves vezetője a zöld jelzésre elindulva a neki bal oldalt szintén elinduló személygépkocsi jobb hátsó részének súrlódásszerűen nekiütközött, majd a kétkerekűvel felborult. A balesetben a motoros könnyebb sérüléseket szenvedett.

A közlekedési balesetek bekövetkezésének körülményeit az illetékes Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az Ózdi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított, mivel a járőrök a Hangony és Susa közötti, mintegy 6 kilométeres határszakaszon végrehajtott ellenőrzésük során több határjelkövet megrongálva találtak.

A Miskolci Rendőrkapitányság két bolti tolvajt és egy a feleségével, majd a kiérkező rendőrökkel szemben is agresszíven viselkedő garázda férfit vett szabálysértési őrizetbe. A rendőrség három napon belül, gyorsított eljárásban állítja bíróság elé a tetten ért elkövetőket.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…