2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„Bölcselkedj velünk!” – felhívás

Középiskolásoknak hirdet műveltségi vetélkedőt a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kara fennállása 20. évfordulója alkalmából. „Bölcselkedj velünk!” – a játékos műveltségi vetélkedő izgalmas, érdekes játékra invitál mindenkit az Észak-magyarországi régióból, aki szereti a bölcselkedést, s tudását játékos formában szeretné bizonyítani, fejleszteni.

A versenyre 3 fős csapatok jelentkezését várják október 1-jéig.

„BÖLCSELKEDJ VELÜNK!”
Műveltségi vetélkedő középiskolásoknak a bölcsészképzés 20. jubileumi évfordulójára
Miskolci Egyetem
Bölcsészettudományi Kar
A vetélkedő helyszíne: Miskolc, 3515 Egyetemváros, C/2. épület, XXXIV. előadó
A vetélkedő ideje: 2012. október 8. 14. óra
Szervező:
Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kar Hallgatói Önkormányzata
Kedves Középiskolás Diákok!

A Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán 2012-ben ünnepeljük a bölcsészképzés fennállásának 20. évfordulóját. Ebből az alkalomból sok színes program várja régiónk középiskolásait. Ezek egyike a „Bölcselkedj velünk!” című játékos műveltségi vetélkedő. Izgalmas, érdekes játékra hívunk mindenkit, aki szereti a bölcselkedést, s tudását játékos formában szeretné bizonyítani, fejleszteni.
A versenyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk. (Egy iskolából több csapat is indulhat!)
Jelentkezés: btkvetelkedo@gmail.com
Jelentkezési határidő: 2012. október 1.
Ha érdekel Benneteket a filozófia, szeretitek a történelmet, sokat tudtok a magyar nyelvről és irodalomról, s nem jelentenek gondot számotokra a beugratós kérdések sem, akkor a résztvevők között van a helyetek!
A vetélkedő fordulóiban meglepő és érdekes dolgokra derülhet fény a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán képviselt szakok és tudományterületek színes világáról.
Ha többet szeretnétek megtudni a vetélkedőről, a szervezőkről, és a verseny feladatairól (pl. kvíz, totó, kérdezz-felelek), akkor böngésszetek honlapunkon (www.bolcsweb.hu) és az ott található feladatok segítségével készüljetek fel a versenyre!
Szeretettel várunk minden csapatot, érdeklődőt, kollégát és szurkolót a vetélkedőre!
VIVÁT BÖLCSÉSZ!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek