2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Jobbikos kezdeményezésre létesül olimpiai emlékhely

Augusztus végén rendkívüli képviselő-testületi ülést tartottak Újpesten, melyen a Jobbik önálló indítványát egyhangúlag támogatták a városatyák. Pajor Tibor önkormányzati képviselő határozati javaslata értelmében olimpiai emlékhely létesül Újpesten, melyre valamennyi újpesti kötődésű olimpiai bajnok neve felkerülne.

Képviselőnk az emlékmű kialakításával kapcsolatban is tett javaslatot. A legméltóbb megoldásként egy kőből készült alkotást tartana, melyen az olimpiai ötkarika alatt az arany, ezüst és bronzérmet szerzett sportolóink neve, a sportág, illetve az érem megszerzésének helye és éve szerepelne. Természetesen az emléktábla kialakításánál figyelembe kell venni, hogy a névsor a következő évtizedekben nyilvánvalóan bővülni fog.

A Jobbik újpesti szervezete szerint nagyon fontos, hogy sportolóink méltó emlékhelyet kapjanak, hiszen hatalmas elismerést szereztek nem csak a kerületnek, de az országnak is. A IV. kerületben élő emberek számára pedig az emlékhely jó példát mutatna, és büszkeséggel töltheti el őket.

Jobbik Budapest IV. kerületi Alapszervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek