2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • A pillangók és „reptetőik” – avagy tiltott kéjelgők rendőri raporton

A pillangók és „reptetőik” – avagy tiltott kéjelgők rendőri raporton

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az év eltelt időszakában Miskolcon intézkedtek a legtöbbször tiltott kéjelgőkkel szemben. A rendőrök tettenérés esetén nemcsak velük, hanem a védett övezetben szolgáltatásokat igénybe vevő „partnerekkel” szemben is eljárást indítanak! Az ide vonatkozó – 2012. április 15-től hatályos – szabálysértésekről szóló törvény rendelkezései szerint, aki a külön jogszabály szerint meghatározott védett övezetben ellenszolgáltatást felajánlva mást szexuális szolgáltatás nyújtására felhív, illetve más személy szexuális szolgáltatásának felajánlását elfogadja, szabálysértést követ el.

Legutóbb kis híján in flagranti értek tetten a járőrök egy nőt és alkalmi partnerét egy e tekintetben védett övezetnek számító területen – mindkettőjükkel szemben szabálysértési eljárás indult.

A Miskolci Rendőrkapitányság Sajóbábonyi Rendőrőrsének járőrei júliusa 24-én este Szirmabesenyő külterületén, egy temető melletti útszakaszon vontak ellenőrzés alá egy férfit és egy nőt. Az előbbiről kiderült, hogy a védett övezetben előre kialkudott összeg ellenében kívánta „vendégének” szexuális szolgáltatásait nyújtani – anélkül, hogy a tevékenységhez szükséges orvosi igazolással rendelkezett volna. A nővel szemben szabálysértési őrizetbe vételének egyidejű elrendelése mellett tiltott kéjelgés, míg alkalmi partnerével szemben szexuális szolgáltatásra való felhívás tilalma miatt indult szabálysértési eljárás.

A másik eset szintén kedden történt Miskolcon a délutáni órákban, amikor egy 15 éves fiatalkorú lány lenge öltözetben, kihívó módon – ugyancsak védett övezetnek számító területen – intette le szexuális szolgáltatás felajánlása céljából az arra haladó járműveket.

Bejelentés alapján a megyei rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Osztályának munkatársai a helyszínre érkeztek, majd a kora ellenére túlságosan is rámenően és kihívóan viselkedő, tetten ért fiatalkorút előállították. A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette a tiltott kéjelgőt és vele szemben gyorsított bírósági eljárást kezdeményezett.

Információs háttér:

A rendőrség elzárással is büntethető szabálysértés esetén a tetten ért eljárás alá vont személyt gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe veheti. A Miskolci Rendőrkapitányság az év eddigi időszakában tiltott kéjelgés miatt 77 esetben nőt és további két esetben férfit vett őrizetbe (a megyei ügyek mintegy 90%-át) – akiket a hatóság gyorsított eljárás keretében állított bíróság elé.

Az így eljárás alá vont tiltott kéjelgőkkel szemben az illetékes bíróság 450 nap elzárást, illetve csaknem 400 ezer forint pénzbírságot szabott ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…