2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Porcelánbaba lesz Magyar Rózsából?

A magyar népi hagyományokat őrző énekesnő múlt héten egy nem mindennapi telefonhívást kapott.

Magyar Rózsa 2009 szeptemberében lépett első alkalommal szólóénekesként színpadra. Dalai mellett megjelenése és jelenléte sok mindenkit magával ragadott. Több településen asszonykórusok alakultak Rózsa műsorát követően, a gyermekek néptáncoktatásra iratkoztak be, s vannak olyan csöppségek, akik a farsangi bálokon az énekesnő személyét választották jelmezként.

Rózsa színpadi megjelenésére egy porcelánbabát gyártó cég is felfigyelt.

–          Múlt hét csütörtökön érkezett a telefonhívás, miszerint egy külföldi porcelánbabát gyártó és forgalmazó cég szeretné velem felvenni a kapcsolatot.  Elmondásuk alapján 9 országban értékesítik termékeiket. Kínálatukat az országok népviseleteivel szeretnék bővíteni. Az új babáikon szívesen látnák két ruhakollekciómat, mindemellett pedig a nevem használatára is igényt tartanak.

Azt még nem lehet pontosan tudni, hogy a boltokban vásárolhatunk majd Magyar Rózsa porcelánbabát vagy sem, de egy biztos: az énekesnő maga is gyűjti őket.

–          Mivel én is nagy rajongója vagyok a porcelánbabáknak, sőt, gyűjtöm is őket, így szívesen igent mondtam egy személyes találkozóra. Augusztus első hetében Budapestre utazik a gyártó cég egyik igazgatója, ha minden részletben és kérdésben meg tudunk állapodni, akkor egészen biztosan találkozhatunk majd „Magyar Rózsa” porcelánbabával is boltokban.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek