2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Szépül, újul a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság

Köztudott, hogy a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság és a város Önkormányzata között az elmúlt években kiemelkedően jó kapcsolat alakult ki.
Ezt jól jellemzi az is, hogy az Önkormányzat évről évre jelentős összeggel támogatja a rendőrkapitányságot, elsősorban annak érdekében, hogy a hétvégeken és a jelentősebb rendezvényeken minél több rendőr legyen a városban, illetve a kamerarendszer működtetése hatékonyan valósulhasson meg.

Ugyanakkor a megállapodás lehetővé teszi azt is, hogy a kapitányság fejlesztésére, elsősorban technikai eszközök beszerzésére, ingatlan felújításra, korszerűsítésre is áldozzanak.

A tavalyi évben ennek az anyagi támogatásnak köszönhetően a rendőrkapitányság számítógépes eszköztárának szinte teljes lecserélése valósult meg.

Az idén az egyenruhás állomány öltözője melletti vizesblokk, amely már szinte teljesen használhatatlan volt, került felújításra az önkormányzat támogatásával. A megújult fürdő mellett, új öltöző padokkal is gyarapodott a bútorzat.

A munkálatokat a főkapitányság Gazdasági Igazgatósága végezte el, kifogástalan minőségben.

Az átadás alkalmával, a szerény ünnepség keretén belül a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője megköszönte Tiszaújváros Polgármesterének, Alpolgármesterének, illetve a főkapitányság Gazdasági Igazgatójának a segítséget. Ezt követően sor került a jelképes kulcsátadásra is, majd a rendőrök birtokba vehették a felújított fürdőt.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…