2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Tosca a kilátónál – közérdekű információk a közönségnek!

Tosca a kilátónál – közérdekű információk a közönségnek!

Giacomo Puccini Tosca című operájának az Avasi kilátónál tartott ingyenes, szabadtéri előadását igyekszik feledhetetlenné tenni a Miskolci Operafesztivál. A június 15-én este 9 órakor kezdődő produkció megtekintésére készülőknek összeállítást készítettünk a kilátónál elérhető szolgáltatásokról.

Ülőhelyek
A közönség számára 400 db szék áll majd rendelkezésre. A nézőteret a kilátó előtti parkolóban alakítjuk ki.
Az ülőhelyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni. Több ülőhelyet nem áll módunkban biztosítani, ezért kérjük, a biztonság kedvéért hozzanak magukkal plédet, ülőpárnát, vagy bármilyen ülő alkalmatosságot, amelyen a kilátó körüli füves területen foglalhatnak helyet.
Az előadás 21:00 órakor kezdődik és a késő éjszakába nyúlik, ezért ajánlatos meleg ruhát magukkal hozniuk.

Parkolás
Ideiglenes parkolót az előadás napjára a régi meteorológiai állomásnál lévő területen jelöltünk ki – ezt „P” betűk jelzik majd. A kilátóhoz vezető bekötőút további szakaszára tilos a behajtás!
A parkolás menetének segítésére közterületfelügyelők lesznek segítségükre.

Kérjük, ne parkoljanak az autóbusz végállomás környékén, mert akadályozzák a tömegközlekedést! Ha lehet, jöjjenek az Avasi kilátóhoz induló buszjáratokkal!

Tömegközlekedés
A 32-es, a 35-ös és a 29-es autóbusz-járatokat az előadás előtti órában, 20:00 órától sűrűbben indítja a város közlekedési társasága. Az előadásról a 35É és a 32-es járatokkal juthatnak vissza a belvárosba, ezeknek a járatoknak a menetrendjét meghosszabbítják.

Mobil WC
A kilátónál az előadás idején 8 db mobil WC áll rendelkezésükre.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek