2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

A Taktaharkányi Rendőrőrs indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy prügyi, jelenleg lakatlan családi házból különböző lakás felszerelési tárgyakat tulajdonított el. Az egyik szerencsi áruház biztonsági őre tett bejelentést lopásról a Szerencsi Rendőrkapitányságra. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy gyermekkorú személy egy tasak cukorkát, egy kábellakatot valamint három darab csokoládét kísérelt meg eltulajdonítani,  miközben tetten érték.

A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy megyaszói lakóház ablakát benyomva a rács között benyúlva az ablak mellett lévő asztalról  DVD lejátszót és ezüst ékszereket tulajdonított el.

A Tokaji Rendőrőrs ismeretlen tettesek ellen indított eljárást, akik az egyik helyi templom hátsó, zárt udvarra néző falának mindkét oldalán a tetőszerkezettől levezetett réz vízelvezető csatornát leszakították, majd eltulajdonították.

A Szerencsi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés szerint egy megyaszói lakóház udvaráról, annak hátsó kerítésének két szárnyas nagy kapuját, illetve a kiskaput eltulajdonították ismeretlen tettesek. Az elkövetők a drótkerítés egy részét, körülbelül 18 méter hosszan meg is rongálták. A bevezetett gyors és hatékony rendőri intézkedéseknek köszönhetően az eltulajdonított kapu az egyik helyi lakos udvarán feltalálásra került. A rendőrkapitányság bűnügyi osztálya lopás és rongálás miatt folytatja az eljárást az elkövetővel szemben.

A Tállyai Rendőrőrs eljárást folytat betöréses lopás miatt ismeretlen tettessel szemben, aki Abaújszántón az egyik közintézmény ajtaját feltörve onnan számítástechnikai eszközöket tulajdonított el.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…