2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Gyermeknapi forgatag Kazincbarcikán

Vasárnap Gyermeknap, és ha Gyermeknap, akkor programdömping a városban! A szervező Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ célja idén is a szórakoztatás és a kikapcsolódás, hagyományos és újszerű elemek ötvözésével. Ennek jegyében délelőtt rajzfilmünnepre várják a gyerkőcöket a „házba”. Itt számos olyan alkotásba pillanthatnak bele az apróságok, amelyek már igazi rajzfilm klasszikusok.

Délután két órától színpadi és egyéb kísérő programok sokasága várja a gyermekeket immár a Városi Sporttelepen. Aszfaltrajzverseny, játszóház, kézműves bemutatók, ugrálóvár, arcfestés, lovaglás – ez csak néhány a sok-sok program közül. Nagyon fontos, hogy a szervezők nemcsak az apróságokra számítanak , hanem a kamasz korosztály, a szülők és a nagyszülők is remek kikapcsolódást találhatnak maguknak. Idén először például lesz Kutyaolimpia, melyre helyben lehet nevezni és számos kategóriában avatnak majd eb-bajnokokat.
Emellett óriásbábosok, bűvész és dalszínház is szórakoztatja majd a barcikai Gyermeknap 2012 résztvevőit.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek