2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

GYERMEKNAP ÉS PÜNKÖSDI HÉTVÉGE A MISKOLCI ÁLLATKERTBEN

Bodza, Vanília vagy Kamilla?

2012. április végén ismét szamárcsikó született a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban. Az egészséges és eleven csacsi eddig még nem kapott nevet, ezért az Állatkert úgy döntött, hogy a lehetséges nevek közül a látogatók választhatják ki a számukra tetszőt.

Az állatkerti látogatók a kis csacsit a Tanyaházban, ill. jó idő esetén a külső karámban láthatják. Az állatkert bejáratánál adhatják le egy szavazócédulán bejelölve a leginkább tetsző nevet a felkínált lehetőségek közül, melyek: Bodza, Vanília vagy Kamilla.

Pünkösd hétfőn 12:00 óráig lehet leadni a javaslatokat, ugyanis aznap délután 15:00 órakor kihelyezésre kerül végleges névtáblája.

A szavazók közül 3 szerencsés egy-egy Röfi regénye című könyvvel gazdagodik. A nyertesek 2012. május 29-én pénteken olvashatják nevüket az állatkert honlapján (www.miskolczoo.hu)


Új lakó a párducházban

Szintén a pünkösdi hétvégén mutatkozik be a látogatóknak az állatkert párducházának legújabb lakója: a szabad természetben erősen megfogyatkozott és veszélyeztetett perzsa leopárd. Aki a pünkösdi hétvégén ellátogat a miskolci állatkertbe, az az elsők között tekintheti meg a fiatal nőstényt.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek